PianoBeat
 
Moderne pianoles Apeldoorn

De pianodocenten

Op zoek naar een pianodocent in Apeldoorn? Lees hieronder meer!

Onze visie 

Muziek heeft een positief effect op lichaam en brein, kan werken als uitlaatklep en afleiding. Wij hopen hier tijdens de muzieklessen in Apeldoorn aan bij te dragen. Klopt jouw hart ook voor muziek? Dan ben je bij onze muziekschool op het juiste adres!

 Anne Keizer 

Mijn naam is Anne Keizer,  ik ben pianiste en pianodocent. Je kunt me wellicht gezien hebben bij The Voice Kids (RTL 4). Hierna begon ik met het geven van pianolessen en startte ik aan de studie 'Jazz&pop piano' aan het Conservatorium.

Na mijn deelname aan The Voice kids, waar ik veel leerde van mijn coach Marco Borsato, mocht ik in het voorprogramma staan van Roel van Velzen. Ook speelde ik mee in de 1000 spiegels tour van Marco Borsato en deed ik veel pianoconcours.  

Wanneer je mij hebt zien optreden dan is het je wellicht opgevallen, ik heb een visuele beperking. Hierdoor heb ik een zeer goed ontwikkeld gehoor, dit noemen we een 'absoluut gehoor'.  In de praktijk betekent dit dat wanneer ik een lied hoor, ik hem meteen na kan spelen en daarbij ook weet wat ik speel (akkoorden, noten). Op het conservatorium wist ik mijn muziektheorie al gauw succesvol af te sluiten.  

Jou dit alles uitleggen tijdens de pianolessen in Apeldoorn is wat ik leuk vind, dit doe ik op een heldere manier, met geduld en enthousiasme/passie. Spreekt jou dit aan? Dan lijkt het me leuk kennis te maken tijdens een proefles!

Reitse Giesbers: ''Anne heeft een uniek talent om van de leerling een betere pianist te maken (en gebruikt soms voor zichzelf een hulpmiddel, zoals notenschrift in reliëf)''

Leerling Carinda: ''Anne geeft op een heel flexibele, prettige wijze pianoles. Ze probeert zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat je zelf graag zou willen spelen. De basis keert vaak terug als huiswerk, met daarbij iedere keer wat nieuws als stapje verder.''

*Optreden Anne, The Voice Kids (2013)

Reitse Giesbers 

Ik ben Reitse Giesbers, ik studeerde zang en piano aan de Herman Brood Academie, hier ontwikkelde ik mijn pianospel dankzij o.a. pianist Ferry Lagendijk (de toetsenist van Waylon).  Daarnaast was ik te zien in 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' (NPO 3). Ik speelde piano in op verschillende albums en werkte met artiesten als: Jenny Lane, Brownie Dutch.

Zelf vind ik het leuk mijn passie tijdens de pianolessen over te brengen en bekijk ik graag (met jou) welke stappen er nodig zijn om jouw pianospel te verbeteren. 

Levi Ram 

Mijn naam is Levi Ram, ik groeide op in een muzikaal nest, studeerde aan de Musicube Academy (Duitsland) en begon daarna aan het Conservatorium. Daar leerde ik veel van o.a. Justin Pieplenbosch (producer Edsilia Rombley), Matthijs Kieboom, Tjerk de Groot. Ook ging ik de samenwerking aan met o.a. Woodstock Recording Studio. Daarnaast ben ik betrokken bij het verbeteren van de  onderwijs kwaliteit bij ArtEZ. Ik geef al een lange tijd les op het gebied van piano en produceren, o.a. aan ROC studenten. Bij PianoBeat zal ik me vooral richten op het geven van producerlessen en ondersteuning op gebied van muziektheorie 


Leerling Jeroen: ''Levi is een ontzettend vriendelijke en sociale jongeman die perfect kan afstemmen op de ander. Naast zelf een getalenteerde muzikant te zijn, kan hij zijn kennis ook goed overdagen. Hij heeft de persoonlijkheid om je op je gemak te laten voelen en zo een fijne leeromgeving te creëren voor iedereen die graag wilt leren. Ik zou hem zeker aanraden!''


  

Interesse in het volgen van pianoles in Apeldoorn bij PianoBeatKlik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles